Sport

1e Avondloop en..verder niets.


Heythuysen is the place to be als het gaat om te starten bij de 1e van de serie lopen van het Midden-Limburgs Avondloopcriterium. Traditiegetrouw bijt Atletiek Leudal de spits af bij deze hardloopserie. De naam van deze loop is HUBO Heytse Avondloop. Enkele Grenslaupers aan de start via de teams van de hoofdsponsor. Beste tijd was voor Erik Houben, die 38:19 op de klok bracht en 3e werd bij de mannen 40. Hij miste echter de prijsuitreiking, omdat hij op dat moment nog onder de douche stond. Zijn vrouw nam zijn gewonnen prijs in ontvangst. Dave Steijvers wist zijn persoonlijke record te verbeteren tot 44:52. Daarmee is hij vele minuten sneller dan bij zijn eerste deelname aan deze loop 2 jaar geleden. De hoofdsponsorteams werden bij beide afstanden 2e bij de bedrijvenloop.
Verder was het een stil loopweekend. Sommige Grenslaupers liepen hun trainingsrondje, anderen namen rust. Dit alles naar aanleiding van de deelnames aan de halve en hele marathons in de voorbije 2 weken, óf als voorbereiding op de aankomende langere wedstrijden in Roermond en Visé.
Alle verdere uitslagen zijn te vinden via www.uitslagen.nl.
Ook beginnen met hardlopen? Zoek je een leuke club waar het gezellig is, goed getraind wordt, heel goede begeleiding is en veel sociale interactie? Kom dan gewoon 6 weken gratis meetrainen bij de Grenslaupers. secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.

|Doorsturen